Gratis standontwerp.

Laat ons vrijblijvend een standontwerp voor jou maken in 3 stappen:

1. Laat hieronder je gegevens achter.

2. Wij nemen vrijblijvend contact met je op om jouw wensen te inventariseren.

3. Wij sturen jou het perfecte standontwerp!

Laat hier je gegevens achter en wij maken een gratis standontwerp!

Focus op de ontmoeting met jouw klant

Door de jaren heen hebben wij vele standontwerpen gemaakt. Elk bedrijf is anders en heeft een andere benadering nodig. Wij zorgen voor een optimale presentatie die perfect is voor jouw doelgroep.

De ontmoeting met jouw klant op de stand is hierin het uitgangspunt. Wat is de uitstraling die jij op de klant wilt overbrengen? En hoe doe je dit op de juiste manier? Onze standbouw specialisten helpen je er graag bij!

Complete ontzorging of alleen standbouw

Wij maken altijd een plan op maat, perfect passend op jouw behoefte. Wil jij compleet ontzorgt worden van een juiste standbouw tot aan de hostessen? Of wil jij puur alleen de standbouw door ons laten doen? Wij verzorgen een plan op maat voor jou. 

Kostenbesparend

Wij maken de standbouwmaterialen handzaam en gemakkelijk te vervoeren. Dit resulteert in lagere transportkosten. Doordat onze materialen handzaam zijn, kunnen ze ook gemakkelijk opgeslagen en hergebruikt worden. Hierdoor hoef je bij een volgende beurs niet alle materialen weer opnieuw aan te schaffen en te laten maken. Dit bespaart nu geld, maar ook in de toekomst.  

De grootste doeken en borden brengen wij terug naar handzame pakketten. Dit zorgt voor gemakkelijk transport. Is jouw beurs in het buitenland? Dan is het helemaal ideaal om handzame pakketten te hebben van jouw stand. Wij sturen de materialen op en onze partners bouwen de stand op. Op deze manier hoeven onze medewerkers niet te reizen en bespaar je op deze kostenpost. 

Jaar ervaring

Stands opgebouwd

Partners wereldwijd

Gemiddelde klantbeoordeling

Liever direct contact? Bel ons op 030 29 66 333 of laat een berichtje achter! 

Onze mooiste projecten.

Beelden zeggen meer dan woorden. Bekijk hier met eigen ogen enkele van onze mooiste projecten.

Snippe projecten

Snippe projecten

Snippe projecten.De klantSnippe projecten is een smaakmakende projectontwikkelaar met opvallende projecten. Zij ontwikkelen woningen waar zij zelf ook graag in zouden willen wonen.De vraagSnippe projecten had als doel om bestaande en nieuwe relaties te ontmoeten en 2...

Lees meer