Jaarbeursstudio van EMC Expo

Jij doet je verhaal, wij regelen de rest

In de Jaarbeurs Studio bieden we jou de ruimte om groei te versnellen: als mens, als organisatie, als markt. Volledig ontzorgd en met alle flexibiliteit om zorgeloos jouw eigen verhaal te vertellen.

Webinar, talkshow of internationaal klantevent, alles kan!
Of je nu een webinar, talkshow of internationaal klantevent organiseert; elk event is belangrijk en technisch mag er helemaal niets misgaan. Wil je impact maken en jouw kijkers aan je binden? Kies dan voor Jaarbeurs Studio.

Hoogwaardige techniek voor professioneel event
Jaarbeurs Studio is bij uitstek de professionele basis voor jouw online event. Deze permanente studio is voorzien van high-tech studioverlichting en hoogwaardige techniek, gecombineerd met een warm en gastvrij interieur. De presentatiedesk is bovendien verstelbaar in hoogte. We bieden 3 verschillende settings in 1 ruimte: talkshow, presentatiedesk en loungehoek.

Pakketinhoud
Het pakket omvat 3 camera’s (4K), 5 draadloze microfoons, apparatuur om livestream beschikbaar te stellen, professionele studioverlichting, afkijkscherm en 2 laptops. 

Daarnaast beschikt de studio over Dynamische videowall schermen en LED-verlichting in verschillende kleuren. Bij het huren van de Jaarbeurs Studio worden 3 technici voor bediening ingezet als begeleiding. 

Wil jij meer weten over de Jaarbeurs Studio? Download dan onze brochure over de Jaarbeurs Studio.

 

Meer nieuws.

Ben je op zoek naar een uniek beursconcept?  

Daag ons uit en wij komen met een plan op maat.