Expo services voor de complete beleving.

Van catering tot de hostessen op je stand, geef je bezoekers de perfecte merkbeleving. Naast het ontwerpen en het realiseren van je stand biedt EMC Expo een breed scala aan Expo Services. Zo maken wij je event zo succesvol mogelijk. Enthousiast personeel, leerzame trainingen en mooie visuals.

DTP/Ontwerp

Een beeld zegt meer dan 1000 woorden.  

Onze vormgevers staan voor je klaar om invulling te geven aan jouw idee of ontwerp. Of zetten jouw beelden in het juiste formaat. Vervolgens checken we alles eerst bij jou voordat de productie wordt gestart.

Meubels

Passend bij de sfeer van de stand.

Een stand of event krijgt nog meer zeggingskracht met een passend interieur. EMC Expo verzorgt meubels, televisies of ander materiaal om het plaatje compleet te maken.

Audiovisueel

Goed geluid en een goede beeldkwaliteit.

Wij bieden verschillende presentatiemogelijkheden aan. Je wensen op het gebied van audiovisuele middelen nemen we meteen mee in het standontwerp, de installatie en instructie.

Hostesses

Een warm welkom voor je klanten of gasten.

Hostessen zorgen ervoor dat je klanten en gasten goed ontvangen worden. Met de basiskennis van jouw bedrijf voeren zij voor jou de eerste gesprekken.

Entertainment

Aandacht trekken en vasthouden.

Met de juiste entertainment trek je bezoekers naar je stand en zorg je dat ze langer blijven hangen.

Beurstraining

Een eerste indruk maak je maar één keer.

Voer kwalitatieve , betere en doelgerichte gesprekken op de stand. Vergroot je kans op ontmoetingen met jouw klant. Praktisch, inspirerend en vol energie!

Benieuwd hoe we de perfecte stand voor jou kunnen realiseren?

Jaarbeursstudio

Deze Studio is bij uitstek de professionele basis voor jou. Of je nu een webinar, talkshow of internationaal klantevent organiseert.

Lees meer

LINKIN Box

De LINKIN BOX is de ideale oplossing voor productpresentaties, webinars, online congressen, livestreams en videocalls.

Lees meer

Services

Van catering tot de hostessen op je stand. Zorg voor de perfecte merkbeleving om je event zo succesvol mogelijk te maken.

Lees meer