Expo services.

Van catering tot logistiek. Geef je bezoekers de perfecte merkbeleving. Naast het ontwerpen en het realiseren van je stand biedt EMC een breed scala aan expo services. Zo maken je event zo succesvol mogelijk. Enthousiast personeel, leerzame trainingen en mooie visuals. Check hier al onze services.

Beurstraining

Je standbemanning helemaal op scherp! Wil je…? Meer professionaliteit in uitstraling. Meer pro-activiteit in het actief aanspreken op de stand en in de gangpaden. Echte focus op je beursdoelen zodat je team tijd aan de juiste bezoekers besteedt. Kwalitatief betere en doelgerichte gesprekken op de beurs. En daardoor meer resultaat in termen van leads en/of directe orders. Beloofd! Praktisch. Inspirerend. En vol energie. Weten waar het voor jullie ECHT om draait! Je beursdoelstelling is voor ons het vertrekpunt voor de exacte inhoud van de training. Maatwerk dus! Vanuit een aantal bewezen beursprincipes.
Nieuwsgierig? Vraag naar de mogelijkheden.

Entertainment

Maak het verschil door op je stand een cocktail shaker in te zetten. Of wat dacht je van een DJ of live muziek tijdens de borrel met je klanten. Samen met jou kijken we naar wat past bij je stand en je potentiële bezoekers. 

We denken graag met je mee:

030 29 66 333

Hostesses

Voor het ontvangen van je bezoekers en prospects, het serveren van drankjes, maar ook voor het uitdelen van give aways, bieden wij je de mogelijkheid om hostesses in te huren. Op die manier kan je je volledig op de ontmoetingen met je klanten en prospects storten.  

Catering

Tijdens de beurs je team en je bezoekers en prospects trakteren op een heerlijke lunch of een aangeklede borrel? Laat het ons weten en wij regelen dat voor je.

Audiovisueel

Van diverse presentatie mogelijkheden, enkele beeldschermen of tablets tot volledige LED wanden, wij zorgen dat alle wensen ten aanzien van audio-visuele middelen in het standontwerp meegenomen worden. Ook zorgen wij voor installatie en instructie. 

Onze mooiste projecten.

Beelden zeggen meer dan woorden. Bekijk hier met eigen ogen enkele van onze mooiste projecten.

Nieuwe website EMC

Nieuwe website EMC

Een nieuwe jas omdat we uit de vorige waren gegroeid. De nieuwe website van EMC Expo is vanaf nu online!

Lees meer