Expo services.

Van catering tot de hostessen op je stand. Geef je bezoekers de perfecte merkbeleving. Naast het ontwerpen en het realiseren van je stand biedt EMC een breed scala aan expo services. Zo maken wij je event zo succesvol mogelijk. Enthousiast personeel, leerzame trainingen en mooie visuals. Check hier al onze services.

Beurstraining

Je standbemanning helemaal op scherp. Meer professionaliteit in uitstraling. Kwalitatief betere en doelgerichte gesprekken op de beurs. En daardoor meer resultaat in termen van leads en/of directe orders. Praktisch. Inspirerend. En vol energie. Weten waar het voor jullie ECHT om draait. Je beursdoelstelling is voor ons het vertrekpunt voor de exacte inhoud van de training. Maatwerk dus! Vanuit een aantal bewezen beursprincipes.

Entertainment

Maak het verschil door op je stand een cocktail shaker in te zetten. Of wat dacht je van een DJ of live muziek tijdens de borrel met je klanten. Samen met jou kijken we naar wat past bij je stand en je (potentiële) bezoekers.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Hostesses

Voor het ontvangen van je bezoekers en prospects, het serveren van drankjes of het uitdelen van give aways. Wij bieden je de mogelijkheid om hostesses in te huren. Op die manier kan je je volledig op de ontmoetingen met je klanten en prospects storten. 

Catering

Tijdens de beurs je team en je bezoekers trakteren op een heerlijke lunch of een aangeklede borrel? Wij regelen alles voor je!

Wij doen de boodschappen voor je en leveren het af op je stand. Het is mogelijk diverse dranken te bestellen waaronder wijn, bier of frisdrank. Daarnaast bieden wij nog veel meer food & beverages.

Audiovisueel

Wij bieden diverse presentatie mogelijkheden. Van enkele beeldschermen of tablets tot volledige LED wanden. Alle wensen ten aanzien van audio-visuele middelen worden in het standontwerp meegenomen. Ook verzorgen wij de installatie en instructie. 

Wil jij weten wat wij voor jou kunnen betekenen?

Onze mooiste projecten.

Beelden zeggen meer dan woorden. Bekijk hier met eigen ogen enkele van onze mooiste projecten.

Snippe projecten

Snippe projecten

Snippe projecten.De klantSnippe projecten is een smaakmakende projectontwikkelaar met opvallende projecten. Zij ontwikkelen woningen waar zij zelf ook graag in zouden willen wonen.De vraagSnippe projecten had als doel om bestaande en nieuwe relaties te ontmoeten en 2...

Lees meer