Expo Displays.

Met onze Expo Displays kies jij voor een bouwpakket in een tas die je zelf kan opbouwen. Flexibel in vorm en grootte, compleet herbruikbaar en eenvoudig op te zetten. Het is uiteraard ook mogelijk onze Expo Displays door ons op te laten bouwen. In dat geval ontzorgen wij je compleet en regelen de op- en afbouw voor je. 

Onze Expo Displays zijn zowel te koop als te huur. Als je de materialen meerdere malen gaat gebruiken is koop een aantrekkelijke optie. En als je een enkele keer materialen nodig hebt is huren een goede optie. 

Ontdek alle mogelijkheden van onze Expo Displays

Flexibel in gebruik

Creëer elke beurs of gelegenheid een andere sfeer met dezelfde materialen. Richt je stand in met tafels en accessoires en bouw de stand op zoals jij wilt. Als je een standplaats hebt ingekocht die niet gelijk is aan de vorige beurs, is het gemakkelijk om de stand te veranderen van vorm.

Ben je benieuwd hoe wij jouw ideale stand ontwerpen?

Het eerste standontwerp maken wij gratis voor jou! 

Hoge kwaliteit op doek

De afbeelding wordt geprint met een speciale verftechniek op kreukvrije stretch-stof. Dit zorgt ervoor dat er een hoge kwaliteit stand wordt gecreëerd, zonder dat er een standbouwer aan te pas hoeft te komen.

Benieuwd hoe we de perfecte stand voor jou kunnen realiseren?

Gemakkelijk in gebruik

Het kreukvrije doek trek je zelf eenvoudig over het aluminium frame heen. Ook kan je ervoor kiezen om het doek op twee zijdes te laten bedrukken. Zo is het doek inzetbaar als een zijwand of is het mogelijk om te switchen tussen boodschappen gedurende de beurs.

Compleet herbruikbaar

Het voordeel van onze Expo Displays is dat deze compleet herbruikbaar zijn. Het pakket bestaat uit aluminium frames en een doek. Die bij elkaar samen zijn gepakt in een koffer. Zo is het complete pakket eenvoudig te vervoeren, op te slaan en te hergebruiken bij een volgende beurs.

Flexibele achterwanden

Wij leveren ook flexibele achterwanden. Ideaal voor de beperktere standruimtes. Deze zijn zelf eenvoudig op te zetten en in te zetten in vele combinaties: als achterwand of als losse elementen. De elementen zijn magnetisch te bevestigen aan elkaar waardoor er verschillende volgordes gemaakt kunnen worden. Hierdoor creëer je voor elke beurs de perfecte sfeer met de perfecte boodschap. 

Accessoires

Om de stand compleet te maken leveren wij verschillende soorten accessoires. Denk hierbij aan banners, folderrekken, vlaggen of balies. Ook zijn er diverse digitale accessoires bij te bestellen zoals een mediawall of tv-schermen. 

Ontdek alle mogelijkheden van onze Expo Displays

Jaar ervaring

Stands opgebouwd

Partners wereldwijd

Gemiddelde klantbeoordeling

Onze mooiste projecten.

Beelden zeggen meer dan woorden. Bekijk hier met eigen ogen enkele van onze mooiste projecten.

Snippe projecten

Snippe projecten

Snippe projecten.De klantSnippe projecten is een smaakmakende projectontwikkelaar met opvallende projecten. Zij ontwikkelen woningen waar zij zelf ook graag in zouden willen wonen.De vraagSnippe projecten had als doel om bestaande en nieuwe relaties te ontmoeten en 2...