Expo Displays.

Creëer op elke beurs of andere presentatiegelegenheid een passende sfeer. Met onze Expo Displays kies je voor een bouwpakket in een tas die je zelf kunt opbouwen. Flexibel in vorm en grootte, compleet herbruikbaar en eenvoudig op te zetten. Afbeeldingen printen we met een speciale techniek op kreukvrije stof. Zo maak je steeds een andere sfeer met dezelfde materialen.

Geen tijd om zelf de Expo Displays op te bouwen? Het is uiteraard ook mogelijk onze Expo Displays door ons op te laten bouwen. In dat geval ontzorgen wij je compleet en regelen we de op- en afbouw voor je. Kun jij je aandacht op andere zaken richten!

Onze Expo Displays zijn zowel te koop als te huur. Als je de materialen meerdere malen gaat gebruiken is kopen een aantrekkelijke optie. Heb je maar een enkele keer materialen nodig, dan is huren een goede keuze. 

Flexibel in gebruik

Creëer elke beurs of gelegenheid een andere sfeer met dezelfde materialen. Richt je stand in met tafels en accessoires en bouw de stand op zoals jij wil. Als je een standplaats hebt ingekocht die niet gelijk is aan de vorige beurs, is het gemakkelijk om de stand van vorm te veranderen.

Makkelijk op te zetten

Het kreukvrije doek trek je zelf eenvoudig over het aluminium frame heen. Ook kan je ervoor kiezen om het doek op twee zijdes te laten bedrukken. Zo is het doek inzetbaar als een zijwand of is het mogelijk om te switchen tussen boodschappen gedurende de beurs.

Hoge kwaliteit op doek

De afbeelding wordt geprint met een speciale verftechniek op kreukvrije stretch-stof. Dit zorgt ervoor dat er een hoge kwaliteit stand wordt gecreëerd, zonder dat er een standbouwer aan te pas hoeft te komen.

Kopen of huren.

Onze Expo Displays zijn zowel te koop als te huur. Als je de materialen meerdere malen gaat gebruiken is kopen een aantrekkelijke optie. Heb je maar een enkele keer materialen nodig, dan is huren een goede keuze.

Compleet herbruikbaar

Het voordeel van onze Expo Displays is dat deze compleet herbruikbaar zijn. Het pakket bestaat uit aluminium frames en een doek, ingepakt in een handzame koffer. Zo is het complete pakket eenvoudig te vervoeren, op te slaan en opnieuw te gebruiken bij een volgende beurs.

Flexibele achterwanden

EMC Expo levert ook flexibele achterwanden. Ideaal voor de beperktere standruimtes. De achterwanden zijn eenvoudig zelf op te zetten en te gebruiken in veel variaties: als achterwand of als losse elementen. De elementen zijn magnetisch aan elkaar te bevestigen waardoor er verschillende volgordes gemaakt kunnen worden. Hierdoor creëer je voor elke beurs de perfecte boodschap met de juiste sfeer.

Accessoires

Om de stand compleet te maken leveren wij verschillende soorten accessoires. Denk hierbij aan banners, folderrekken, vlaggen of balies. Ook zijn er diverse digitale accessoires bij te bestellen zoals een mediawall of tv-scherm.

Benieuwd hoe we de perfecte stand voor jou kunnen realiseren?

Jaar ervaring

Stands opgebouwd

Gemiddelde klantbeoordeling

Gerealiseerde stands.

Beelden zeggen meer dan woorden. Bekijk hier met eigen ogen enkele van onze mooiste projecten.

Snippe projecten

Snippe projecten

Snippe projecten.De klantSnippe projecten is een smaakmakende projectontwikkelaar met opvallende projecten. Zij ontwikkelen woningen waar zij zelf ook graag in zouden willen wonen.De vraagSnippe projecten had als doel om bestaande en nieuwe relaties te ontmoeten en 2...