Full service standbouw.

Standbouw gaat volledig om het creëren van een fysieke merkbeleving, gebaseerd op je kernwaarden en je krachten. Wij bij EMC Expo helpen je met het vinden van die krachten en vertalen dat naar een uniek concept; een stand die mensen bindt.

Stand op maat

Maatwerk stands zijn vaak niet in “één hokje” te vangen. Samen starten we de creatieve reis naar het meest passende ontwerp in houtbouw. Met maatwerk bouwen we een stand op maat. In de vorm, kleur en uitstraling die bij jouw bedrijf, doel en doelgroep past. We maken gebruik van lichtgewicht houten panelen die we combineren met herbruikbare materialen. We halen het maximale uit elke vierkante meter en zorgen voor succesvolle ontmoetingen.

Modulaire stand

Modulaire standbouw is standbouw die in alle opzichten uit te breiden, maar ook te verkleinen is. EMC Expo gebruikt hoogwaardige aluminium frames met doeken, panelen en LED verlichting. Je bent hierdoor flexibel in gebruik van stand en standbouw oppervlakte. Zo past jouw stand perfect in iedere soort beurs; groot of klein. De aluminium frames worden, naar ontwerp, aan elkaar gekoppeld. Volledig herbruikbaar en compleet duurzaam. En natuurlijk regelen wij de opslag van materialen.

Wereldwijd

Kijk je verder dan Nederland? Wij bouwen in Europa met ons eigen bouwteam en vanaf 1000 kilometer werken we met een wereldwijd vertrouwd partnernetwerk. Wij ontwerpen jouw stand en doen de complete projectbegeleiding. Onze partner ter plekke bouwt de stand en levert hem persoonlijk aan je op. Duurzaam en vooral heel snel.

Michiel van Pauwvliet

Creative Director

Ben je op zoek naar een uniek beursconcept?

Ik denk graag met je mee.

030 29 66 333

of stuur een mail

Onze mooiste projecten.

Beelden zeggen meer dan woorden. Bekijk hier met eigen ogen enkele van onze mooiste projecten.