Standbouw voor de perfecte ontmoeting.

Jij exposeert, wij doen de rest. Dat doen we door het bedenken en bouwen van stands die jouw doelgroep uitnodigt om in contact te komen met jouw bedrijf. Een totaalbeleving die overtuigt! Onze slimme oplossingen en zoveel mogelijk herbruikbare duurzame standmaterialen, zorgen zowel voor een goede (eerste) indruk als voor een kleinere voetafdruk.

Naast ontwerpen en bouwen van stands biedt EMC Expo een scala aan Expo Services om je zoveel mogelijk te ontzorgen en je presentatie nog aantrekkelijker te maken.

Stands op maat

Veel beursconcepten zijn niet in één hokje te vangen. Daarom bouwen we stands op maat. Samen met jou starten we de creatieve reis naar het meest passende ontwerp in houtbouw. In een vorm, kleur en uitstraling die bij jouw bedrijf, doel en doelgroep past. Met onze lichtgewicht houten panelen, in combinatie met herbruikbare materialen, halen we graag het maximale uit elke vierkante meter. Zo heb jij straks de ideale ruimte voor succesvolle ontmoetingen.

Modulaire stands

Modulaire standbouw is standbouw die je op allerlei manieren uit kun breiden of verkleinen. EMC Expo gebruikt hoogwaardige aluminium frames met doeken, panelen en ledverlichting. Hierdoor ben je flexibel en past jouw stand op elke maat beursvloer. De aluminium frames zijn makkelijk in gebruik en volledig herbruikbaar. Ideaal dus als je in het buitenland op een beurs of event staat.
Opslag nodig voor de standmaterialen? Ook die regelen we voor je.

Wereldwijd

Kijk je verder dan Nederland? Wij bouwen in Europa met ons eigen bouwteam. Vanaf 1000 kilometer werken we met een wereldwijd vertrouwd partnernetwerk. Wij ontwerpen jouw stand en doen de complete projectbegeleiding.

Onze lokale partner, in het land waar jij de stand gebouwd wilt hebben, zorgt voor de realisatie en levert de stand op. Dit is duurzaam en je betaald alleen de lokale kosten. Dit is pas slim werken!

Jaar ervaring

Stands opgebouwd

Gemiddelde klantbeoordeling

Gerealiseerde stands.

Beelden zeggen meer dan woorden. Bekijk hier met eigen ogen enkele van onze mooiste projecten.