Full service standbouw.

Wij bouwen stands die jouw gewenste doelgroep uitnodigt om contact te maken. We doen dit met zoveel mogelijk herbruikbare en duurzame standmaterialen zodat je het maximale uit je budget kan halen.

Jij exposeert, wij doen de rest. Daarnaast beiden we je een scala van expo services om je zoveel mogelijk te ontzorgen en je presentatie zo aantrekkelijk mogelijk te maken.

Stand op maat

Maatwerk stands zijn vaak niet in “één hokje” te vangen. Samen starten we de creatieve reis naar het meest passende ontwerp in houtbouw. Met maatwerk bouwen we een stand op maat. In de vorm, kleur en uitstraling die bij jouw bedrijf, doel en doelgroep past. We maken gebruik van lichtgewicht houten panelen die we combineren met herbruikbare materialen. We halen het maximale uit elke vierkante meter en zorgen voor succesvolle ontmoetingen.

Ben je benieuwd hoe wij jouw ideale stand ontwerpen?

Het eerste standontwerp maken wij gratis voor jou! 

Modulaire stand

Modulaire standbouw is standbouw die in alle opzichten uit te breiden, maar ook te verkleinen is. Wij gebruiken hoogwaardige aluminium frames met doeken, panelen en LED verlichting. Je bent hierdoor flexibel in gebruik van stand en standbouw oppervlakte. Zo past jouw stand perfect in iedere soort beurs; groot of klein. De aluminium frames worden, naar ontwerp, aan elkaar gekoppeld. Volledig herbruikbaar en compleet duurzaam. En natuurlijk regelen wij de opslag van materialen.

Benieuwd hoe we de perfecte stand voor jou kunnen realiseren?

Wereldwijd

Kijk je verder dan Nederland? Wij bouwen in Europa met ons eigen bouwteam. Vanaf 1000 kilometer werken we met een wereldwijd vertrouwd partnernetwerk. Wij ontwerpen jouw stand en doen de complete projectbegeleiding. Onze partner ter plekke bouwt de stand en levert hem persoonlijk aan je op. Duurzaam en vooral heel snel.

Jaar ervaring

Stands opgebouwd

Partners wereldwijd

Gemiddelde klantbeoordeling

Onze mooiste projecten.

Beelden zeggen meer dan woorden. Bekijk hier met eigen ogen enkele van onze mooiste projecten.

Snippe projecten

Snippe projecten

Snippe projecten.De klantSnippe projecten is een smaakmakende projectontwikkelaar met opvallende projecten. Zij ontwikkelen woningen waar zij zelf ook graag in zouden willen wonen.De vraagSnippe projecten had als doel om bestaande en nieuwe relaties te ontmoeten en 2...