Zo gaan we te werk.

Wij doen alles voor de perfecte ontmoeting met jouw klant. Wij houden van korte lijnen en zorgen voor een creatief concept die jouw doelgroep het best bereikt. Jij focust je op de beurs en wij doen de rest! 

Persoonlijk & gefocust

op de ontmoeting

Elk bedrijf en elke klant is anders. Met elk haar eigen doelstellingen, type klanten en producten. Vandaar dat wij voor jou een plan op maat maken waarbij wij focussen op de ontmoeting met jouw klant. Er komt bij een beurs veel meer kijken dan de stand alleen. Wij creëren een stand met een sfeer die perfect past bij jouw doelgroep.

Slimme oplossingen

Wij creëren maximale zichtbaarheid met de meest efficiënte en duurzame standbouwmaterialen. Zo zijn onze standbouwmaterialen handzaam en licht van gewicht. Deze slimme oplossingen besparen kosten en de materialen zijn eenvoudig te gebruiken bij een volgende beurs. Heb je een beurs in het buitenland? Wij hebben een wereldwijd netwerk van partners. De standbouwmaterialen worden daar heen gestuurd en wij coördineren alles. 

Creatieve oplossingen

De eerste stap van het samenwerkingstraject is het kennis maken met elkaar, jouw klanten en jouw doelen. Vanuit deze elementen komen wij samen tot een perfect ontwerp. Wij gaan elke uitdaging aan en denken out-of-the-box om jouw klant het best te bereiken.

Complete ontzorging

Op de beursdag moet jij klaar voor de show zijn en niet druk zijn met de standbouw en presentatie. Dit nemen wij je uit handen. Wij zorgen voor de presentatie waarin alles klopt: van de standbouw tot de juiste horeca op jouw stand.

Benieuwd hoe we de perfecte stand voor jou kunnen realiseren?