Zo gaan we te werk.

EMC Expo doet precies wat nodig is om de perfecte beursstand te creëren. Met korte lijntjes zorgen we voor een snel en flexibel werkproces. Op die manier schakelen we sneller en zorgen wij dat jij zorgeloos jouw evenement kunt plannen. Een no-nonsense aanpak en een persoonlijke touch. En zo ziet dat eruit:

Introductie &
doelstelling

We leren elkaar kennen. Jouw team, klanten, producten en de doelen die je voor ogen hebt. Deze doelstellingen kunnen bijvoorbeeld het opbouwen van klantrelaties zijn, maar ook hogere verkoop, het lanceren van een nieuw product of een compleet nieuw bedrijf. Samen bespreken we al deze  elementen om te komen tot een perfect ontwerp.

Nu we een duidelijk beeld hebben van jouw wensen, beginnen wij met brainstormen en schetsen. We creëeren een strategie, stijl en tone of voice en vertalen dit naar concrete plannen. In samenspraak met jou schaven we steeds opnieuw bij.

Onze projectmanagers blijven met je in gesprek, zodat we altijd op dezelfde lijn zitten, bijvoorbeeld over de planning en logistiek. Elk ontwerp en elke keuze leggen we voor.

Concept- &
schetsfase

Bouw &

opbouw

 

Nu is het tijd om het concept uit te werken tot een fysieke stand. We zagen, snijden, schilderen en assembleren en zorgen dat alles op tijd in de vrachtwagens belandt.

En dan is het zover. Wij zorgen voor het opbouwen, meubileren en het aansluiten van je stand. We instrueren de hosts en hostesses en zorgen dat de drankjes koud staan. Nu is het jouw beurt!

Zo snel als we opbouwen, bouwen we ook weer af. We slaan je materialen netjes op, zodat je er snel bij kunt voor je volgende evenement. 

Wanneer alle bezoekers weer thuis zijn, en de stand weer is opgeborgen, is het tijd voor een laatste gesprek. We bespreken hoe de beurs is gegaan en of de doelstellingen zijn behaald. We horen graag je feedback en toekomstplannen! 

Afbouw &

evaluatie 

Michiel van Pauwvliet

Creative Director

Ben je op zoek naar een uniek beursconcept?

Ik denk graag met je mee.

030 – 29 66 333

of stuur een mail