Events waar iedereen zich welkom voelt.

De aankleding van een ruimte hangt nauw samen met wat je als bedrijf uit wil stralen. Hierbij is niet alleen het visuele aspect belangrijk, maar ook de praktische invulling voor de bezoeker of klant. EMC Expo denkt met je mee voor een professioneel en overtuigend decor. Voor een onvergetelijke ontmoeting met jouw bedrijf.

Congressen, seminars en dealerdagen

Je boodschap is enorm belangrijk. Maar het oog wil ook wat. Een effectief decor sluit aan bij de merkbeleving en versterkt je boodschap. Moet je een presentatie geven en wil je een passend decor? Wij hebben de oplossing. Niet alleen voor op beurzen, maar ook voor andere evenementen helpen we je graag met een decor dat je presentatie perfect ondersteunt.

Inrichting kantoor en showroom

Een goede sfeer in je kantoor of showroom is belangrijk. Niet alleen voor je eigen productiviteit en die van je medewerkers, maar ook voor jouw klant. Een geslaagde inrichting past bij de sfeer die je als bedrijf uit wil stralen en waarbij de klant zich welkom voelt. We denken met je mee voor een passende look & feel voor de inrichting van jouw kantoor of showroom.

Benieuwd hoe we het perfecte event voor jou kunnen realiseren?