Korte lijntjes en een groot hart.

Onze jarenlange ervaring en de ideeën van onze vernieuwende conceptmakers vertalen zich in het beter, slimmer en duurzamer bouwen van effectieve stands, beurzen en interieurs. In combinatie met onze kennis van marketing en communicatie zetten wij jouw bedrijf optimaal op de beurs. Daarnaast staat bij ons het creëren van een unieke beleving voor gebruikers en bezoekers hoog in het vaandel.

Onze passie voor het ambacht en duurzaamheid voedt ook onze creativiteit. Het is onze uitdaging om continu nieuwe uitdagingen te zien. Kwaliteit is leidend en klinkt door in alles wat we doen. Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel. Voor alle betrokkenen.

Passie &

kwaliteit

 

Groen &

duurzaam

 

Het zit in onze aard om zuinig te zijn.  Zuinig op alles.  EMC Expo heeft een zeer ambachtelijke historie en staat tegelijk met beide benen in de toekomst. We minimaliseren afvalstromen en hergebruiken materialen. Er gaat bij ons weinig verloren. De meeste onderdelen worden uit duurzame en gecertificeerde materialen geproduceerd met het oog op veelvuldig hergebruik.

Het projectteam.

Ons grootste kapitaal zijn onze mensen. Vriendelijke, betrouwbare en zeer ervaren hands-on experts. Collega’s waar je op kunt vertrouwen. De uitdagende projecten waar we dagelijks aan werken vormen een inspirerende en dynamische omgeving waarin vakmanschap, passie en betrokkenheid tot uiting komen. 

Dit doen wij zonder de realiteit uit het oog te verliezen. Wij laten emoties ontbranden. Onze focus is beleving door communicatie. We stellen de mensen die het doen graag aan je voor:

Michiel van Pauwvliet

Creative Director

Gertjan Bunte

Account – & Project Manager

Babette van Laar

Office Manager

Niels Stroes

Logistics

Ben Drost

Design / DTP

Philip Calderon

Voorman

Fred Wolswijk

Production

Guido Barnhoorn

Design 

Michiel van Pauwvliet

Creative Director

Ben je op zoek naar een uniek beursconcept?

Ik denk graag met je mee.

030 – 29 66 333

of stuur een mail