Jaarbeurs studio.

Digitaal impact maken met jouw hightech online event

Jij doet je verhaal, wij regelen de rest

In de Jaarbeurs Studio bieden we jou de ruimte om groei te versnellen: als mens, als organisatie, als marktsegment. Vertel zorgeloos jouw eigen verhaal in een prachtige studio, volledig ontzorgd en met alle flexibiliteit die nodig is.

Of je nu een webinar, talkshow of internationaal klantevent organiseert, ondersteunende techniek is onmisbaar. Dan is het enorm belangrijk dat je op de techniek kunt vertrouwen. Zodat jij al je energie kan gebruiken om kijkers aan je te binden. Wil je impact maken en tegelijkertijd zorgeloos jouw eigen verhaal vertellen? Kies dan voor Jaarbeurs Studio.

High-tech studio

Smart design

Jaarbeurs Studio is bij uitstek de professionele basis voor jouw online event. Deze permanente studio is voorzien van hightech studioverlichting en hoogwaardige techniek, gecombineerd met een warm en gastvrij interieur. De presentatiedesk is bovendien verstelbaar in hoogte. We bieden 3 verschillende settings in één ruimte: talkshow, presentatiedesk en loungehoek.

Jouw eigen verhaal

Zet jouw merk of event in de spotlights. Met de hightech videowall en flexibele ledverlichting heb je de mogelijkheid de studio volledig aan te passen aan jouw branding. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Plug & Play

Ook online is een warme en persoonlijke ervaring onmisbaar. De Jaarbeurs Studio is daarom innovatief en oplossingsgericht met Plug & Play voor snelle en flexibele aanpassingen. Zodat jij je kunt focussen op de inhoud.

In-house techniek en ondersteuning

De regieruimte zit aaneengesloten aan de studio. Onze technici staan dus letterlijk naast je om je te  ontzorgen tijdens het event. De studio is compleet uitgerust met professionele camera’s, microfoons, verlichting en digitale schermen. Voor nóg meer impact op jouw deelnemers.

Pakketinhoud

Moderne high-tech studio te gebruiken in 3 settings:

 • Talkshowtafel voor max. 5 sprekers
 • Presentatiedesk (staand): in hoogteverstelbare kopse kant
 • Informele loungehoek voor 2 sprekers
 • Stijlvolle groen/bloemdecoratie

Techniek

 • 3 camera’s (4K)
 • 5 draadloze microfoons
 • Apparatuur om livestreambeschikbaar te stellen op het geweste platform
 • Professionele studioverlichting
 • Afkijkscherm (ingebouwd in tafel/desk)
 • 2 laptops

Personal branding

Dynamische videowall schermen LED-verlichting in verschillende kleuren

Personeel

 • 3 technici voor de bediening
 • 1 Accountmanager in het voortraject voor persoonlijke begeleiding & advies

Michiel van Pauwvliet

Creative Director

Interesse in de Jaarbeurs studio of specifieke vragen?

Wij staan je graag verder te woord!

030 29 66 333

of stuur een mail

Jaarbeursstudio

Deze Studio is bij uitstek de professionele basis voor jou. Of je nu een webinar, talkshow of internationaal klantevent organiseert.

Lees meer

LINKIN Box

De LINKIN BOX is de ideale oplossing voor productpresentaties, webinars, online congressen, livestreams en videocalls.

Lees meer

Services

Van catering tot de hostessen op je stand. Zorg voor de perfecte merkbeleving om je event zo succesvol mogelijk te maken.

Lees meer