Meiko.

Opvallen op de Horecava. Met een indrukwekkend en duurzaam standontwerp.

De klant

Meiko fabriceert schoonmaakapparatuur voor de horeca. Zo produceren ze vaat- en desinfectie technologie, zoals  vaatwasmachine’s en afwasmachines; eigenlijk alles op het gebied van het ontzorgen.

De vraag

Meiko heeft als doelstelling om op de Horecava de bestaande klanten fysiek te ontmoeten, maar daarnaast vooral veel traffic en nieuwe leads te genereren. Door bezoekers de machines te laten ervaren, ze te laten voelen en ruiken, wil Meiko dichterbij de klanten komen.

Het idee

“De nummer 1 in schoonmaak” Dit is hoe Meiko zich positioneert. Samen met Meiko zijn we op de volgende invullingen gekomen. Door te focussen op kampioenen werd een winnaarsmentaliteit gecreëerd. Een enorme videowall met Nederlandse kampioenen op meerdere terreinen. Een Formule 1 racewagen stond midden in de stand waarin bezoekers een wedstrijd aan konden gaan. Een cocktailbar maakte de ervaring compleet.

Het resultaat

Meiko was enorm tevreden met de geboekte resultaten. Ze hebben een erg succesvolle beurs gehad. Zo hebben ze meerdere leads gegenereert en kijken ze met plezier uit naar volgend jaar.

Wij kunnen ook jouw doelstellingen realiseren!

Daag ons uit en wij komen met een plan op maat.

Meer projecten.

Snippe projecten

Snippe projecten

Snippe projecten.De klantSnippe projecten is een smaakmakende projectontwikkelaar met opvallende projecten. Zij ontwikkelen woningen waar zij zelf ook graag in zouden willen wonen.De vraagSnippe projecten had als doel om bestaande en nieuwe relaties te ontmoeten en 2...

Lees meer